ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ

Καταχώρηση 2016/06/04

Αγαπητοί συνεργάτες,φίλοι και πελάτες,

 

Να σας ανακοινώσω πως το γραφείο θα παραμείνει κλειστό απο το Σάββατο 4-6-2016 έως το Σάββατο 11-6-2016 λόγω πένθους.

 

Σε αυτό το διάστημα θα σταματήσουν όλες οι δραστηριότητες του γραφείου. Οι έκτακτες περιπτώσεις σε θέματα τραπεζικών δανείων έχουν ήδη δρομολογηθεί. Σε θέματα ασφαλειών, δεν τίθεται κανένα ζήτημα κενού ασφάλισης καθώς οι όποιες λήξεις συμβολαίων και ανανεώσεις τους γίνονται κανονικά βάσει συστήματος. Για οποιοδήποτε λόγω που θα χρειαστείτε οδική βοήθεια, φροντίδα ατυχήματος ή όποια άλλη επείγουσα πληροφορία παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στις ασφαλιστικές εταιρίες που είστε ασφαλισμένοι και στα τηλέφωνα που έχετε επάνω στα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας.

 

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας προκαλώ.

Παρακαλώ τη κατανόησή σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Ευστάθιος Βασσάλος 

Περισσότερα

Ασφάλιση των οχημάτων της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου σε Μινέττα Ασφαλιστική, Ευρωπαική Πίστη, Interlife και ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Καταχώρηση 2015/05/12

Το γραφείο μας με ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό πακέτο καλύψεων και ασφαλίστρων εξασφάλισε συνεργασία με την Μ.Β.Η. Α.Ε. με τις παραπάνω ασφαλιστικές μέσω του γραφείου μας. Κάθε ασφαλιστική εταιρία ασφάλισε ένα μέρους του στόλου των οχημάτων και το συνολικό ασφάλιστρο προέκυψε αρκετά ανταγωνιστικό. Το γραφείο μας παρέχει κανονικά ειδικές εκπτώσεις σε θέματα ασφαλειών και ρυθμίσεις δανείων για όλο το προσωπικό της εταιρίας. 

Περισσότερα

Στα 8,1 εκατομμύρια ευρώ το σύνολο των διαχειρίσιμων δανείων για το Β' εξάμηνο του 2014.

Καταχώρηση 2015/02/12
Περισσότερα

Ασφάλιση σκαφών του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Αλιάκμονα - Λουδία στη Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2015/02/04

Σε μια πρωτοπόρα συνεργασία το γραφείο μας ασφάλισε για πρώτη φορά ειδικό στόλο σκαφών του παραπάνω φορέα. Τα σκάφη του Ειδικού αυτού Πάρκου, ασφαλίστηκαν με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Κανονικά ισχύουν οι εκπτώσεις του γραφείου μας στο προσωπικό του φορέα στις προσωπικές τους ασφάλειες και στα θέματα ρυθμίσεων των δανείων τους. 

Περισσότερα

Ασφάλιση των οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στην International Life μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2015/01/19

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην συνεργαζόμασταν και με έναν δυνατό νόμιμο κρατικό φορέα στη περιοχή μας. Τα οχήματα της ΠΕ Πειραιά ασφαλίστηκαν με ιδιαίτερο χαμηλό ασφάλιστρο και πλούσιο πακέτο καλύψεων στην International life Ασφαλιστική μέσω του γραφείου μας. Παρέχονται, και στο προσωπικό αυτό όλες οι απαραίτητες εκπτώσεις στις παροχές του γραφείου μας.

Περισσότερα

Ασφάλιση των οχημάτων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος με την Ιντερσαλόνικα μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2014/12/19

Με χαρά ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την 5η ΥΠΕ ασφαλίζοντας με άκρως δελεαστικό ασφαλιστικό πακέτο καλύψεων όλα τα οχήματα του σχετικού φορέα. Παρέχουμε σε όλο το προσωπικό εκπτώσεις λόγω της συνεργασίας αυτής.

Περισσότερα

Ασφάλιση των οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγιά η Βοήθεια" με την Ιντερσαλόνικα Ασφαλιστική μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2014/11/26

Το γραφείο μας σε μια δυναμική εμφάνιση στο Νομό Αχαΐας, συνεργάζεται με το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγιά Η Βοήθεια" καθώς με άκρως δελεαστικό ασφάλιστρο ασφάλισε όλα τα οχήματα του Νοσοκομείου στη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία. Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου σε θέματα ασφαλειών και ρυθμίσεις δανείων.

Περισσότερα

Τι είναι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;

Καταχώρηση 2014/10/18

Είναι μία εκπτωτική κάρτα που παρέχει σημαντικά προνόμια σε 5 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη!

Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των νέων, καθώς:

  • διευκολύνει την καθημερινότητά τους, παρέχοντάς τους προσφορές και εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Προωθεί την κινητικότητα, προσφέροντάς τους οφέλη σε μεταφορές, διαμονή και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.
  • Παρέχει πληροφορίες μέσω των πολλών διαύλων επικοινωνίας που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της - εθνικοί και περιφερειακοί ιστότοποι, περιοδικά, newsletter, εκπτωτικοί κατάλογοι, ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κα.
  • ενημερώνει τους νέους στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν ως καταναλωτές και ως αποδέκτες υπηρεσιών, καθώς και για τον τρόπο άσκησης αυτών. 

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!

Ö  Μπορούν να την αποκτήσουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών

Ö  Στοιχίζει 10 Ευρώ

Ö  Ισχύει για ένα χρόνο και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο μέχρι την ηλικία των 30.

 

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση έκδοσης Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων εδώ!

 Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 131 4411-14

www.europeanyouthcard.gr

Περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Καταχώρηση 2014/10/17

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ

Περισσότερα

Ασφάλιση όλων των οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδος σε Ergo Ασφαλιστική και Ιντερσαλόνικα μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2014/10/06

Το γραφείο μας με άκρως ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και πακέτο καλύψεων ασφάλισε τα οχήματα του παραπάνω φορέα σε Ergo ασφαλιστική και Ιντερσαλόνικα. Με αφορμή τη συνεργασία αυτή το γραφείο παρέχει σημαντικές εκπτώσεις στις ασφάλειες του προσωπικού της Περιφέρειας Λευκάδος.

Περισσότερα

Ασφάλιση των Έργων τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης με την Αιγαίον Ασφαλιστική μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2014/10/03

Με μεγάλη χαρά το γραφείο μας ξεκίνησε μια δυνατή συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης ξεκινώντας με την ασφάλιση των έργων τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης. Η ασφάλισή τους καλύπτει τα έργα τέχνης αξίας 6.000.000€ (σχεδόν) με ένα τεράστιο πακέτο καλύψεων με άκρως ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. 

Περισσότερα

Ασφάλιση των οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου "Ανδρέας Παπανδρέου", Καλύμνου "Βουβάλειο" και Κώ "Ιπποκράτειο" μέσω της ERGO Ασφαλιστικής.

Καταχώρηση 2014/09/26

Το γραφείο μας σε μια εξαιρετική δυναμική εμφάνιση στα Δωδεκάνησα ασφάλισε όλα τα οχήματα των παραπάνω Νοσοκομείων μέσω της Ergo Ασφαλιστικής. Το ασφαλιστικό πακέτο ήταν το ελάχιστο με βάσει την ελληνική νομοθεσίας περί υποχρεωτικής ασφάλισης. Το ασφάλιστρο όμως διατηρήθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια δυνατή συνεργασία. Σε όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων αυτών παρέχεται ειδική έκπτωση στις παροχές του γραφείου στις προσωπικές του υποθέσεις (ρυθμίσεις δανείων, ασφάλειες).

Περισσότερα

Ασφάλιση των οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου "Αχιλλοπούλειο" και όλων των Κέντρων Υγείας του Νομού Μαγνησίας στην Allianz Ασφαλιστική μέσω του γραφείου μας.

Καταχώρηση 2014/07/25

Ασφαλίστηκαν όλα τα οχήματα του παραπάνω φορέα σε ένα εξαιρετικό πακέτο καλύψεων, άκρως ανταγωνιστικών με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα που προέκυψαν μέσω της Allianz Ασφαλιστικής. Ξεκινήσαμε μια υπέροχη συνεργασία όπου το παρόν γραφείο ως μεσολαβών μεταξύ της ασφαλιστικής και του "Αχιλλοπούλειου" εξασφάλισε ειδικές εκπτώσεις στις παροχές του απέναντι σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου καθώς και όλων των κέντρων υγείας του Ν.Μαγνησίας που υπάγονται στο παραπάνω φορέα.  

Περισσότερα

Ασφάλιση όλων των οχημάτων του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης στις ασφαλιστικές εταιρίες Αιγαίον και Allianz.

Καταχώρηση 2014/07/15

Το γραφείο μας μετά απο πολύμηνες προσπάθειες κατάφερε και υπέβαλε ασφαλιστική συνδυαστική πρόταση ασφάλισης για όλα τα οχήματα του ιδρύματος παιδιών στη Πεντέλη (πρώην ΠΙΚΠΑ). Η πρότασή μας έγινε αμέσως αποδεκτή μιας και με λιγότερα ασφάλιστρα και επιπλέον καλύψεις, ασφαλίστηκαν τα εν λόγω οχήματα.

Περισσότερα

16,3 εκτομμύρια ευρώ έκλεισε το Β' Τρίμηνο του 2014 για τα ληξιπρόθεσμα δάνεια.

Καταχώρηση 2014/07/04

Το γραφείο μας ρύθμισε ένα μεγάλο μέρον των δανείων εξωδικαστικά. Απο τα 16,3 εκατομμύρια ευρώ δανείων μόνο το 30% ρυθμίστηκε μέσω των Ειρηνοδικείων διατηρώντας έτσι στο πρώτο 6μηνο του 2014 σε πολύ χαμηλά επίπεδα το ποσοστό δανείων που ρυθμίστηκαν μέσω των Ειρηνοδικείων αλλά και σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα εκείνο το ποσοστό ρύθμισης των δανείων εξωδικαστικά.

Περισσότερα

Ασφάλιση οχημάτων της Δημοτικής Πρόνοιας Ρόδου μέσω των ασφαλιστικών εταιριών NP-Insurance και Allianz.

Καταχώρηση 2014/07/03

Το γραφείο μας κατέθεσε συνδυαστική πρόταση ασφάλισης για τα οχήματα της Δημοτικής Πρόνοιας Ρόδου μέσω των ασφαλιστικών εταιριών Np-Insurance και  Allianz. Η προσφορά έγινε αμέσως αποδεκτή ως η χαμηλότερη οικονομική προσφορά και συνάμα με πολλές καλύψεις.

Περισσότερα

Ασφάλιση όλων των οχημάτων του ΠΙΚΠΑ Βούλας στην ασφαλιστική εταιρία Allianz.

Καταχώρηση 2014/05/06

Το γραφείο μας κατέθεσε προσφορά ασφάλισης όλων των οχημάτων για το πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας. Η πρότασή μας έγινε αμέσως αποδεκτή μιας και ήταν ιδιαιτέρως δελεαστική όπου με πολύ λιγότερα ασφάλιστρα και επιπλέον καλύψεις, ασφαλίστηκαν τα οχήματα του ιδρύματος στην ασφαλιστική εταιρία Allianz.

Περισσότερα

Ασφάλιση οχημάτων των ΑΜΕΑ Ανατολικής Αθήνας στην ασφαλιστική εταιρία Αιγαίον.

Καταχώρηση 2014/05/02

Το γραφείο μας κατέθεσε προσφορά και έγινε αποδεκτή απο την δημόσια υπηρεσία των ΑΜΕΑ Αναντολικής Αθήνας και ασφαλίστηκαν μέσω εμάς στην Αιγαίον Ασφαλιστική όλα τα οχήματα της υπηρεσίας για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εξασφαλίστηκε η χαμηλότερη προσφορά με τις περισσότερες δυνατές καλύψεις.

Περισσότερα

Ασφάλιση οχημάτων του Ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ στην ασφαλιστική εταιρία Allianz.

Καταχώρηση 2014/05/02

Το γραφείο μας ασφάλισε τα οχήματα του Ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ στην ασφαλιστική εταιρία Allianz. Καταθέσαμε τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά και συνάμα με τις περισσότερες καλύψεις όπου αμέσως τα στελέχη του ιδρύματος έκαναν αποδεκτή τη πρόταση αυτή.

Περισσότερα

Ξαφνική απώλεια για το γραφείο μας.....Το "αντίο" στον νομικό σύμβουλο και υπεύθυνο τραπεζικών θεμάτων Ευ.Τζωρτζίδη

Καταχώρηση 2014/04/30

Στις 18/4/2014, τη Παρασκευή του Επιταφίου το γραφείο μας συγκλονίστηκε απο τη ξαφνική,τραγική όσο και αναπάντεχη είδηση της απώλειας του στελέχου μας Ευάγγελου Τζωρτζίδη. Η είδηση παρέλυσε κυριολεκτικά για μια εβδομάδα το γραφείο καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση για εργασία καθώς προσπαθούμε όλοι μας να συνέλθουμε απο αυτό το σοκ. Ως διευθύνων σύμβουλος του γραφείου, προσωπικά εγώ ο Ε.Βασσάλος γνώριζα τον Βαγγέλη πάρα πολλά χρόνια πριν συνεργαστούμε επαγγελματικά. Ήταν επαγγελματίας δικηγόρος και καταξιωμένος στο χώρο του. Λόγω της αξίας του, κατάφερε και πέτυχε σημαντικότατες θέσεις στην χώρα μας όπως η θέση του Νομικού Συμβούλου του ΕΟΠΕ. Μόνο εγώ προσωπικά βρήκα τη δύναμη αλλά είχα και το χρέος να παρασταθώ στο τελευταίο ταξίδι της οικογένειάς του και του φίλου μου και συνεργάτη μου Ευάγγελου Τζωρτζίδη που έγινε στο Νεκροταφείο Κηφισιάς στις 22/4/2014 (http://www.fimes.gr/2014/04/vaggelis-tzortzidis/)...

Περισσότερα