Το γραφείο μας εξειδικεύεται στο κομμάτι των τραπεζικών δανείων που αφορά τις καθυστερούμενες οφειλές σας από οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για οποιαδήποτε λόγο. Συνεργαζόμαστε με πλήθος νομικών συμβούλων, σε όλη την Επικράτεια της χώρας, με σκοπό να διασφαλίσουμε την ορθή σύνταξη της νομικής προσφυγής σας σε όποιο Ειρηνοδικείο ανήκετε αλλά πρωτίστως την εξωδικαστική επίλυση των καθυστερούμενων δανείων σας.

Με την πολυετή εμπειρία μας στα στεγαστικά, επισκευαστικά, επαγγελματικά, επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε στο καλύτερο δυνατό βαθμό τα δάνειά σας σε όλες τις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως δεν ασχολούμαστε μόνο με τις περιπτώσεις μικρής καθυστέρησης εξόφλησης δανείων αλλά και όλων των άλλων περιπτώσεων ασχέτως χρονικής καθυστέρησης που βρίσκονται τα δάνειά σας είτε στις εισπρακτικές εταιρίες είτε τελούν υπό νομικές διαδικασίες από πλευράς των τραπεζών (πχ. εξώδικα, πράξεις κατάσχεσης ακινήτων,αλλαγή προσημείωσης, αλλαγή εγγυητών).

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Επίσης, σας βρίσκουμε τις καταλληλότερες ασφαλιστικές λύσεις για τη πλήρη κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών σας. Το γραφείο μας έχει εξασφαλίσει ένα μοναδικό πακέτο συμφωνίας με ΟΛΕΣ τις ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδος, της Ευρώπης αλλά και χωρών της Μεσογείου. Καταφέραμε να έχουμε συμφωνία και με υπερατλαντικές ασφαλιστικές εταιρίες.

 Αυτή η μοναδική μεγάλης κλίμακας συμφωνία μας οδηγεί στο να διαθέτουμε ΟΛΑ τα ασφαλιστικά

 όπλα που θα προστατέψουν το καθένα από εσάς για κάθε κίνδυνο είτε είναι λογικός είτε «υπερβολικός».

 
 ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ !!!
 

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πλήθος δικηγόρων που εξειδικεύονται πάνω στο τομέα των ασφαλιστικών συμβολαίων προκειμένου να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΙ σε όσα σας προτείνουμε και σε ότι θέλετε να ασφαλίσετε.

Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ: περισσότερες καλύψεις με χαμηλότερα ασφάλιστρα 

Γιατί αυτό?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ…ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Επισκεφθείτε την ειδική ηλεκτρονική μας πλατφόρμα συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία της. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία στο να τη συμπληρώσετε αλλά χρειαζόμαστε όλα τα στοιχεία προκειμένου να σας βρούμε τη καλύτερη ασφαλιστική λύση και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Σε διαφορετική περίπτωση κατεβάστε το ειδικό έντυπό μας, συμπληρώστε το και στείλτε το με φαξ στο 212-2222646  είτε μέσω email: vassta_telenet_sa@hotmail.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα γραπτώς.  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

 

 Δοκιμάστε μας…

 Εμπιστευθείτε μας…

 Διαδώστε μας ΠΑΝΤΟΥ !!!

 

Στο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε και τη τιμολογιακή μας πολιτική που υπάρχει και που είναι πιθανόν να το έχετε στα χέρια σας καθώς κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία πόλεων.

Με την οποιαδήποτε ασφάλεια εξασφαλίζετε επιπλέον εκπτώσεις με συνδυασμό και άλλων ασφαλειών που τυχόν θέλετε αλλά και μεγάλες εκπτώσεις  σε ρυθμίσεις τραπεζικών δανείων. 

Επειδή αναζητούμε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε να μας στέλνετε το βιογραφικό σας είτε επισυναπτόμενο είτε γράφοντας απλώς στη φόρμα επικοινωνίας μας στη καρτέλα "επικοινωνήστε μαζί μας".

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.

 

Με εκτίμηση,

Βασσάλος Ευστάθιος

(Οικονομολόγος - Τραπεζοασφαλιστής,

πρώην εκπαιδευτής τραπεζοασφαλιστικών προιόντων)